Itsdagram, aplicatia care aduce experienta Instagram pe WP8

Itsdagram, aplicatia care aduce experienta Instagram pe WP8

Unul dintre cele mai mari lipsuri asociate platformei Windows Phone 8 a fost remediat zilele trecut prin lansarea unei .

Itsdagram Finall Screens Instagram Windows Phone wp8

Dupa o perioada de asteptare care s-ar putea sa-i fi costat mai scump pe cei de la Microsoft decat ati crede, a ajuns pe WP8. Nici macar nu mai conteaza ca aplicatia nu este oficiala si ca are un nume un pic dubios, Itsdagram.

In aproximativ o saptamana ar trebuie sa apara o versiune gratuita cu reclame. Pana atunci, costa 1,5 dolari, cu 1,5 dolari mai mult decat aplicatia Instagram pentru Android sau iOS. Chiar si in aceste conditii, Itsdagram are toate ingredientele unei retete de succes. Aplicatia va permite sa urcati imagini pe contul vostru de Instagram cat si sa creati un cont si sa vedeti fotografiile prietenilor urcate prin intermediul aplicatiilor oficiale de pe alte platforme. Nu lipseste posibilitatea urmaririi anumitor persoane (follow), a postarii de comentarii sau a manifestarii aprecierii printr-un like.

Nu lipsesc filtrele. Era si imposibil ca aceasta functie vitala care a stat la baza popularitatii Instagram sa nu existe si aici. Ba mai mult, numarul filtrelor din Itsdagram este mai mare, iar filtre noi sunt integrate deseori in aplicatie fara sa fiti nevoiti sa actualizati programul.

Daca ardeti de nerabdare sa va actualizati profilul de Instagram prin intermediul unui smartphone cu Windows Phone, puteti descarca Itsdagram acum din Windows Phone Store.

Citește și: