Xperia ZU este numele primului phablet construit de Sony

Xperia ZU este numele primului phablet construit de Sony

De cateva luni, Sony cocheteaza serios cu dezvoltarea unui phablet pentru a face concurenta produselor Samsung din acelasi target de pret, Xperia ZU fiind numele acestuia.

sony xperia zu  Togari

La finele lunii trecute vedeam primele informatii legate de un posibil smartphone de dimensiuni generoase de la . In acea iteratie purta numele de cod Togari.  Nu a durat mult si se pare ca in acest moment avem deja un nume scapat pe internet din surse oficiale. Este vorba de Xperia ZU. In contextul in care litera Z a fost folosita la in ultimii ani, variabila este litera U, o initiala pentru ceea ce pare a fi versiunea Ultra sau Ultimate a aceluiasi terminal de varf care a facut furori.

Pana la un anunt oficial, trebuie sa ne multumim doar cu niste specificatii care au mari sanse sanse sa nu fie foarte bine ancorate in realitate. Xperia ZU ar mai putea sa vina cu un display Full HD de 6,44 inci dotat cu tehnologie Triluminous Display. Partea de procesare ar putea fi asigurata de un SoC Qualcomm Snapdragon 600 sau 800.  Camera principala va fi limitata la 8 megapixeli si, dupa cum ne-am obisnuit de la Sony, este aproape sigur ca va veni cu tehnologia EXMOR R. Pentru ca speculatiile confirmau aceste detalii pentru un concurent la Galaxy Note,  o alta posibilitate ar fi includerea unui stylus. Cu o diagonala care se apropie mai mult de zona acoperita cu aparatele Galaxy Mega, doar timpul ne va spune daca mini tabletele celor da la Sony vor ajunge sau nu sa fie un succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: