Sony Xperia UL este un Xperia Z mai destept doar pentru Japonia

Sony Xperia UL este un Xperia Z mai destept doar pentru Japonia

Era imposibil ca Sony sa nu anunte Xperia UL, un dispozitiv construit pe succesul dar cu abilitati sporite pe partea de foto.

Sony xperia UL lansare Japnia

, noul smartphone al celor de la Sony este un terminal modern care, desi se alineaza trendurilor actuale, s-ar putea sa le si depaseasca din cateva puncte de vedere.

Acesta este un smartphone high end. Xperia UL are un procesor quad core tactat la 1,5 GHz, un panou Full HD 1080p de 5 inci, un GPU Adreno 320 si o cantitate de memorie RAM egala cu 2GB. Camera principala, punctul de referinta al noului aparat, este construita in jurul unui senzor de 13 megapixeli. Desi s-ar putea sa ma insel, Xperia UL s-ar putea sa fie primul smartphone capabil sa captureze nu mai putin de 15 cadre pe secunda. Pe exterior nu lipseste butonul fizic de declansare al capturii, iar pe interior nu lipsesc abilitatile NFC, DLNA sau infrarosu. Este de asemenea prezenta si compatibilitatea cu retele 4G LTE. Pentru ca sa mandreste maxim cu aceasta abilitate a produselor sale de varf, Sony nu a uitat sa promoveze si faptul ca noului UL este este rezistent la intemperii, apa si praf.

Anuntat momentan doar in Japonia, Xperia UL este un gadget polivalent ce va fi disponibil in culorile roz, alb si negru. ,,Doar” este cuvantul cheie al afirmatiei anterioare deoarece am rezervele mele cum ca UL nu va ajunge si in Europa sau SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: