27 iun. 2013 | 09:00

Windows 8.1 Preview e gata de testare publica

ACTUALITATE
Windows 8.1 Preview e gata de testare publica

Promis inca de acum cateva luni, este in sfarsit disponibil in varianta oficiala pe care o poate experimenta oricine.

windows 8.1 preview download

Windows 8.1 va fi lansat, cel mai probabil, in toamna acestui an. Cu un buton de Start mult asteptat si cu posibilitatea pornirii direct in mod desktop, e greu sa nu fi incantat de schimbarile introduse de Microsoft in primul update semnificativ la Windows 8. In incercarea de a trezi apetitul de update al celor mai multi utilizatori de Windows 7 sau 8, gigantul din Redmond a facut publice si cateva o parte semnificativa din modificari.

Cea mai importanta versiune de Windows 8.1, inainte de cea finala, este asa numita versiune publica de preview care poate fi experimentata de catre oricine. Cu ocazia conferintei Build, lansarea versiunii Preview a fost facuta publica. Desi va fi disponibila in scurt timp si in format ISO pentru cei care vor sa o instaleze pe curat, momentan sunteti limitat la descarcarea si instalarea pachetului direct din Windows Store.

In cazul in care mai sunt necesare astfel de avertizari, incercati sa fiti precauti cand faceti faceti astfel de experimente. Aveti in vedere faptul ca vorbim de o versiune beta si ca nu este exclus sa intampinati niste probleme semnificative de stabilitate. Intr-un context ideal, cel mai bine ar fi sa instalati o versiune de Windows 8.1 Preview pe un PC de test, nu pe computerul vostru principal. Ca un mic detaliu, aveti in vedere faptul ca Windows 8.1 nu se poate dezinstala pentru a reveni la o instalare anterioara de Windows 8. Singura solutie este sa stergeti tot si sa o luati de la zero cu sistemul de operare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele