Microsoft detaliaza printr-un clip schimbarile din Windows 8.1 [VIDEO]

, 06 Iun, 15:00

Cu toate ca majoritatea pasionatilor de IT banuiesc , Microsoft a decis sa le detalieze printr-un clip.

windows 8.1 detaliat

Windows 8.1 va fi disponibil intr-o versiune Public Preview pana la sfarsitul acestei luni. Acelasi sistem de operare va trece printr-o perioada de RTM inainte de a ajunge la o versiune finala, candva in perioada septembrie – octombrie. Cum , noul OS va putea fi descarcat in mod gratuit de toti posesorii unei licente de Windows 8. Pana cand vom afla insa in cadrul conferintei Tech-Ed, toate noutatile referitoare fostul Windows Blue, sa ne delectam cu o versiune video a schimbarilor.

Pentru a demonstra ca nu glumeste cand vine vorba de schimbarile semnificative pe care le are in maneca pentru viitorii utilizatori de Windows 8.1, Microsoft a prezentat in cadrul Computex clipul de mai jos. In cadrul acestuia, functiile avansate sunt detaliate de Jensen Harris, director pe Experienta Utilizatorului in Windows in cadrul Microsoft.

Acest film ajunge online la mai putin de o saptamana dupa ce pe blogul Technet a fost publicat un articol stufos legat de schimbarile pe care urmeaza sa le vedem in urmatorul Windows. Alternand pana la lansare alte cateva clipuri si articole similare cu cel de saptamana trecuta, din punctul meu de vedere, Microsoft are toate sansele sa schimbe radical opinia utilizatorilor si reticenta acestora fata de tot ceea ce reprezinta Windows 8. Nu ramane decat sa vedem daca o explozie a vanzarilor de licente din primul trimestru al anului viitor imi va confirma presupunerile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Iar interfata metro :-<

Sunteti retardati sau ce aveti cu interfata metro? Nu o folositi daca nu va place. Nu mai pot sa aud ca va plangeti atat.

Interfata metro e cel mai fain lucru in windows 8

chiar tare, abia aștept noua versiune, singurul lucru ce nu îmi place la win 8.1 ca au băgat iar butonul start … numai ocupa loc …

Nu am si nici nu am de gand sa imi pun Win8 pana cand nu pot muta toate programele si driverele din Win7 in el indiferent cat de stabil e. (Am Win7 de aproape 2 ani fara sa fie nevoie sa rebootez sau sa fac mentenanta alta decat Tuneup Utilities care merge in Background). Dar comentariul meu are legatura cu interfata Metro. Mie, ca si designer, imi place stilul asta minimalist. Am instalat un skin pack facut de indieni cred, de vreun an si asta imi calmeaza curiozitatea pentru problemele unui nou OS.

stabil, e al dracului de stabil, il folosesc din august, din cont msdn, adica de vreo 10 luni

microsoft nu va avea o explozie de vanzari la acest windows, veti vedea.

aproape zilnic instalez sisteme de operare si se cere Windows 7 si XP, in proportie de 75-80%, si de restul W8, noile modificari nu au relevanta prea mare pentru majoritatea userilor, cu atat a firmelor mari care cumpara siestme de operare, si care nu dau ,,3 lei,, pe socializare si alte chestii bagate in metro si start.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail