Toate detaliile despre Windows 8.1 sunt explicate intr-un clip [VIDEO]

In aproximativ 1 ora si 25 de minute este surprins efortul complet al celor de la Microsoft vizavi de

windows 8.1 start button

In cadrul targului de tehnologie Computex 2013, Microsoft a prezentat in detaliu toate functiile noi pe care le vom vedea in Filmul are aproape o ora si jumatate.

Cu toate ca gigantul din Redmond a evitat momentan sa anunte foarte multe noutati din noua versiune a sistemului de operare, asa cum obisnuieste sa faca Apple, este evident ca volumul de munca investit in acest update gratuit a fost destul de mare . Practic, Microsoft a incercat sa faca un nou sistem de operare mai bun din Windows 8 si, in acelasi timp, sa creeze o experienta de utilizare intuitiva, completa care sa atraga valuri importante de utilizatori noi.

Printre interesele pe care la Microsoft a incercat sa le cultive, este evident ca noul sistem de operare trebuia sa detina un buton de start. Tot acum vedem cateva dispozitive ipotetice cu Window 8 cu o diagonala de 8 inci. Avem doua aplicatii noi intitulate Reading List si Food&Drink. Partea de cautare din noul SO a fost reinventata in asa fel incat sa afiseze cat mai rapid tot ce aveti de cautat pe un hard disk. Noua interfata a magazinului virtual Windows Store este de asemenea explicata in detaliu. Daca nu va incanta neaparat partea de introducere, incepand cu minutul 21 puteti sari rapid la demonstratia practica cu Windows 8.1.

Alexandru Puiu
05:42 08.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video