Facebook ofera o functionalitate similara Vine pentru Instagram?

Facebook ofera o functionalitate similara Vine pentru Instagram?
11:00 18.06.2013

Exista o serie de zvonuri cum ca Facebook ar putea implementa pe Instagram o functionalitate similara retelei de socializare Vine.

Vine Facebook instagram

Mai exact, utilizatorii de Instagram vor putea inregistra si posta clipuri de cateva secunde, cu sunet. Facebook va avea un eveniment ce se va desfasura in cursul zilei de joi, in aceasta saptamana, cu invitati din randurile presei pentru a vedea noile uldate-uri. Primele zvonuri au aparut legate de o alternativa la RSS reader-ul pe care il ingroapa Google. In aceasta saptamana au aparut insa noi speculatii legate de eveniment, iar o sursa din TechCrunch a mentionat ca ar fi vorba de o functie Instagram ce permite inregistrarea si distribuirea de scurte clipuri, asemanatoare celor de pe Vine.

Facebook a cumparat populara aplicatie de distribuire a imaginilor anul trecut, iar de atunci nu a facut mare lucru pe segmentul de update-uri semnificative. Adaugand o astfel de functie la Instagram, s-ar putea dovedi a fi o lovitura puternica pentru Twitter, compania care detine de altfel Vine, asta in cazul in care este executata cum trebuie. Facebook a anuntat saptamana trecuta introducerea de #hastag-uri pe platforma de socializare ajungand si el „in rand cu lumea”, mai exact cu tumblr, Pinterest si Twitter. La momentul respectiv, Greg Lindsey de la Facebook a mentionat ca acela este doar inceputul in ceea ce priveste un efort al companiei de a aduce discutia la utilizatori.

Credeti ca sunt clipurile scurte o solutie demna de luat in seama?