27 oct. 2013 | 15:31

Vieather este o aplicatie simpla si de efect pentru meteo pe WP8

ACTUALITATE
Vieather este o aplicatie simpla si de efect pentru meteo pe WP8

Desi s-ar putea sa fie o combinatie dintre Vietnam si Weather, Vieather este pentru vremea probabila de oriunde pe WP8.

Vieather Microsoft Windows Phone 8 WP8 app

Chiar daca si in gasiti un amalgam de aplicatii pentru monitorizarea vremii probabile, prea putine dintre ele sunt gratuite si fara reclame. Daca avem in vedere si faptul ca acesta nu este cel mai important atuu al aplicatiei, Vieather integreaza o reteta clara pentru succes.

Este o aplicatie frumoasa, cu multiple optiuni de personalizare care va arata foarte bine indiferent de culoarea smartphone-ului vostru si indiferent de preferintele voastre cromatice. Isi descarca continut atat de pe Accuweather.com cat si de pe The Weather Channel. Suporta mai multe orase iar modul in care isi descarca informatiile noi nu implica nici un efort din partea utilizatorului. Ba mai mult, la prima rulare va detecteaza automat locatia si in functie de asta trece pe grade Celsius sau Fahrenheit. Personal, cel mai mult ma incanta faptul ca intreaga interfata este vectoriala, fara poze batute in cuie, motiv pentru care va arata la fel de bine si pe valul de smartphone-uri cu WP8 si panouri Full HD inceput de Lumia 1520.

In cazul in care erati in cautarea unei aplicatii care sa va ofere un Live Tile plin de informatii relevante pe subiectul meteo, Vieather se ocupa si de asta, oferindu-va informatii atat intr-un patrat mai mare cat si intr-o linie. Vieather functioneaza la fel de bine pe WP7 si WP8 si poate fi descarcata de aici.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele