Instagram pe WP8, in varianta oficiala

, 22 Oct, 13:10

Putem vorbi de acum de Instagram pe WP8. Acest client de social media foarte popular pentru ideea simpla pe care o are la baza va ajunge si pe platforma Windows Phone 8.

Instagram pe WP8

Anuntul a fost facut astazi, in timpul evenimentului Nokia World, unde Stephen Elop a anuntat ca Instagram va primi un client oficial pentru dispozitivele Windows Phone.

Instagram are peste 130 de milioane de utilizatori si este la momentul actual cea mai populara retea de social media bazata pe fotografii. Utilizatorii telefoanelor Nokia Lumia vor putea avea filtrele populare si le vor putea aplica fotografiilor inainte de a le urca pe Instagram. Stephen Elop spune ca utilizatorii de Lumia vor putea descarca aplicatia in urmatoarele saptamani si ca aceasta va oferi o experienta completa, comparabila cu cea de pe alte platforme.

Nu este clar daca aplicatia Instagram va fi disponibila doar pe telefoanele Nokia sau si pe modelele altor producatori, nu a fost specificat oficial.Oricum, odata intrat Instagram pe WP8, nu va fi limitat doar la Lumia, totul este o problema de timp.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail