CamScanner pentru WP8 iti scaneaza documentele in deplasare

CamScanner pentru WP8 iti scaneaza documentele in deplasare

Deseori trebuie sa trimitem documente in format PDF si nu avem decat telefonul la noi, pentru aceste scenarii exista CamScanner.

CamScanner Microsoft Windows Phone 8 WP8 app

Cu aplicatii utile care iti fac viata mai usoara, Windows Phone s-ar putea sa castige un numar din ce in ce mai mare de adepti. Lupta nu se rezuma doar la aplicatii devenite populare pe alte platforme ci si la aplicatii care sa incorporeze . Trecand peste aceste principii, Instagram vine in cateva zile pe Windows Phone, deci exista si motive de bucurie in Redmond.

CamScanner este o aplicatie care aparut si pe blogul oficial al celor de la Microsoft pentru simplul fapt ca merita. Este , recunoaste foarte bine textul dintr-o pagina si, prin cateva ajustari rapide, puteti foarte usor sa ramaneti doar cu textul editabil dintr-o pagina tiparita. Puteti cauta linii de text in documente, puteti atasa tag-uri sau notite anumitor fisiere si, nu in ultimul rand, le puteti denumi sau redenumi dupa bunul plac. Va ajuta sa si partajati rezultatele finale, sa tineti o evidenta cu documentele importante in format digital, sa le exportati in galeria foto a terminalului si, dupa cum ziceam in introducere, sa trimiteti rapid PDF-uri. In plus, aplicatia este gratuita si asta e mai important decat orice altceva. Daca in curand nu va veti mai putea dezlipi de ea s-ar putea sa va bucure si faptul ca incorporeaza implicit categorii de documente, gen chitante, facturi, carti de vizita, notite si altele.

CamScanner este ,,copilul digital” al celor de la www.camscanner.net, o companie care la nivel global ofera deja suport celor 60 de milioane de utilizatori ai aplicatiei. Nu de alta, dar functioneaza la fel de bine si pe iPhone sau Android, nu doar pe Windows Phone.