Vertu Constellation este un nou smartphone obscen de scump, cu Android

Vertu Constellation este un nou smartphone obscen de scump, cu Android

In cazul in care prima incursiune a celor de la pe taramul smartphone-urilor cu Android nu v-a atras, Vertu Constellation este numele noii ispite.

vertu constellation lansare android

Simultan cu cursa nebuna a terminalelor care isi doresc titlul de cel mai rapid smartphone sau telefonul cu cea mai buna camera, se mai desfasoara o competitie. Este vorba de concursul pentru cel mai exorbitant smartphone, un titlu pentru care putini incearca sa intre in .

Daca nu va sunt suficiente iPhone-urile din aur masiv, in orice moment va puteti achizitiona un smartphone extravagant de la Vertu. Daca Android-ul este platforma preferata, englezii incearca sa va trezeasca interesul prin intermediul noului model Constellation.

Fata Vertu Constellation este dominata de un strat impozant cu o diagonala de 5,1 inci realizat din cristal safir. Acesta protejeaza un panou de 4,3 inci cu o rezolutie nativa 720p. Carcasa aparatului este realizata integral din titan de clasa cinci, de doua ori mai rezistent decat otelul inoxidabil. Spatele este acoperit cu piele naturala de vitel in diverse culori.

Partea de procesare va fi asigurata de un SoC dual core Snapdragon tactat la 1,7 GHz si va integra o memorie interna de 32GB. Camera principala va reprezenta un upgrade semnificativ fata de iteratiile anterioare ale telefoanelor Vertu, facand un salt pana la un senzor generos de 13 megapixeli. Conectica va include WiFi, Bluetooth si NFC. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.2 Jelly Bean.

Pentru ca nu puteau lipsi cateva servicii specifice acestor aparate de lux, noul Vertu vine cu Life, o aplicatie ce ofera acces la cluburi private si evenimente cu acces doar pe invitatie si Certainty, o componenta software responsabila de securitate telefonului si encriptarea continutului de pe el.

Pretul standard pentru aceasta „jucarie” Vertu Constellation va fi de 6630 dolari.