Utilizatorii nu mai tin pasul cu smartphone-urile

, 17 Iul, 17:45

 

Desi apar smartphone-uri tot mai performante, tot mai in pas cu moda sau, din contra, impotriva modei, dar care mai de care mai deosebite si „mai high-end”, utilizatorii par sa nu se mai lase atat de usor impresionati. Sau mai degraba buzunarele lor sunt mai „exigente”.

Smartphone

Utilizatorii nu mai fac upgrade la telefonul din dotare ca in anii trecuti, comenteaza Computerblog.ro. De ce?

– sunt foarte scumpe, iar actualizarea fata de cel de anul trecut nu mai aduce diferentele majore de acum cativa ani;

– exista zeci si sute de alternative mai ieftine, no-name, dar cu aceleași dotari la pret mai mic;

– programele de upgrade de la operatori sunt tot mai slabe, pe masura ce ei au descoperit ca generaza pierderi prin subsidiile oferite. Operatorii au inceput sa ofere, din contra, beneficii pentru cei care nu vor subsidie.

Iar cumparatori noi sunt putini, mai ales cei care raman fara telefon. Probabil producatorii de terminale smartphone vor trebui sa incetineasca ritmul de lansare a noilor produse varf de gama. Samsung incearca sa joace cartea diversificarii, lansand diverse modele pornind de la caracteristici similare.

Mai nou, se mizeaza foarte mult pe camera foto. Oare e un avantaj suficient de atractiv pentru cumparatori? Si oare urmatorul iPhone va fi la fel de „exploziv”?

Citeste pe Computerblog.ro si despre vanzarile in Romania.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail