HP are un smartphone cu Android aproape gata

, 17 Iul, 09:43

 

Incep sa apara din ce in ce mai multe zvonuri legate de un telefon cu Android al celor de la , primul de dupa esecul inregistrat cu Palm.

hp brave 857a antutu benchmark

Este greu sa stim sigur daca zvonurile specifice noului smartphone HP sunt in vreun fel ancorate in realitate, drept pentru care cel mai bine ar fi sa le privim cu un dram de reticenta. Cu toate ca pana si CEO-ul companiei americane a fost surprins ca facand referiri la un nou telefon, pana la aceasta ora cei de la nu au confirmat sau infirmat vreun proiect in aceasta directie.

Pentru ca exista mai multe baze de date online al caror scop este sa adune specificatii despre aparatele ce sunt testate prin intermediul unor benchmark-uri, din aceasta directie vin primele detalii despre un terminal HP.

Americanii lucreaza la un telefon inteligent cu numele de HP Brave 657A, dotat cu un ecran de 4,5 inci, dupa cum aflam prin intermediul unei capturi de AnTuTu Benchmark. Rezolutia este un pic neobisnuita, egala cu 900 x 1600 pixeli. Partea de procesare este asigurata de un quad core Qualcomm SnapDragon 800 tactat la 2.0 GHz asistat de un GPU Adreno 330 si 2GB RAM. Aceasta combinatie ar trebui sa faca fata celor mai pretentioase jocuri si aplicatii pe care le gasim la ora actuala in Google Play. Partea de captura va include o camera principala de 14,5 megapixeli si una frontala de 5 megapixeli.

In etapa de testare, desi nu sim daca aceasta versiune va ramane ultima, sistemul de operare preinstalat pe aparat este Android 4.2 Jelly Bean. Sunt curios daca numele de Brave combinat cu niste specificatii moderne vor fi suficiente pentru ca HP sa inceapa sa conteze in aceasta piata foarte agresiva a terminalelor mobile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail