Urmatorul Windows Phone, surprins in imagini

, 10 Iun, 11:51

O versiune noua de a fost surprinsa de un pasionat de WP8 cand a cumparat un Lumia 920 de pe Ebay.

windows phone 8 screens notifications

Acesta este doar cel mai recent episod dintr-o serie intreaga de care au ajuns sa se comercializeze pe Ebay.

Un pasionat de Windows Phone a cautat sa-si cumpere un Nokia Lumia 920 folosit la un pret mic de pe popularul site de licitatii online. Nu mica i-a fost mirarea cand a observat cateva functii pe care nu le mai intalnise niciodata pe un Windows Phone. Din cate se pare, telefonul ruleaza o versiune beta de WP8 care pana acum nu a ajuns in lumina reflectoarelor. Printre functiile noi din aceasta iteratie a SO-ului se numara un agregator inteligent de notificari si posibilitatea de a sorta icoanele din lista de aplicatii in functie de frecventa utilizarii. Aplicatia de calendar beneficieaza de asemenea de un update care ofera posibilitatea interactiunii cu o vedere pe saptamana. Din interfata de multitasking, in care vedeti toate aplicatiile deschise, spre deosebire de situatia actuala, pe telefonul minune se puteau inchide aplicatiile deschise recent. Versiunea firmware-ului instalat poarta numarul de 12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407, o valoare ce poate insemna ca respectivul Windows Phone 8 instalat a fost compilat luna trecuta, in mai.

Desi e greu de spus daca aceasta este un Windows Phone 8.1 mascat sau o versiune mult mai mare numeric, schimbarile introduse sunt bine venite, ramane doar sa le vedem propagate la scara larga.

La momentul redactarii acestui material, un oficial Microsoft l-a contactat deja pe Jeremiah Wong, proprietarul telefonului, pentru a-si recupera telefonul de test. In schimbul terminalului, Jeremiah si-a primit banii inapoi pe achizitie, plus un Lumia 920 nou.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail