Nokia EOS cu Windows Phone 8 se apropie de realitate

, 06 Iun, 14:00

Un gadget foarte asteptat de cand Nokia a decis sa „arunce” in piata telefonul 808 PureView cu Symbian, Nokia EOS cu WP8 se apropie de lansare.

nokia eos windows Phone 8

Nu trebuie sa fie nici pe departe un telefon revolutionar din punct de vedere estetic. Pur si simplu, inca de la lansarea primului , pasionatii de Windows Phone si-au dorit ca tehnologia PureView, insotita de senzorul de dimensiuni generoase, sa se ascunda si in spatele unui smartphone modern, nu unul cu Symbian.

Ca de fiecare data cand un telefon se apropie de lansare, tot mai multe imagini au scapat pe internet in ultimele zile cu ipoteticul Nokia EOS. Trecand peste gaura impozanta de pe spatele aparatului, care va gazdui probabil senzorul de 41 megapixeli, liniile de design sunt foarte similare cu cele de la . Policarbonatul pare sa fie materialul de baza, in schimb, in imaginea de mai jos, obiectivul, LED-ul pentru focus si flash-ul cu Xenon par sa fie gazduite de o carcasa argintie din aluminiu.

Daca tot ne bazam exclusiv pe informatii neoficiale si poze de o provenienta discutabila in acest material, ne mai putem arunca la doua zvonuri. Sunt mari sanse ca Nokia EOS sa fie anuntat oficial pe 9 iulie si, cel putin pentru o perioada, sa fie comercializat exclusiv de catre operatorul american AT&T.

nokia eos windows phone wp8 lens closeup

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail