Un grup de hoţi a intrat cu maşina într-un Apple Store

, 24 Dec, 18:00

Pentru că produsele Apple sunt scumpe şi se vând sigur şi rapid, a intrat cu maşina într-un Apple Store din Berlin.

apple store berlin furt

Aş vrea să spun că aceasta este prima oară când un grup de hoţi profită de relaţia specială pe care o au magazinele oficiale Apple cu sticla. În urmă cu aproximativ un an, . Acel eveniment a avut loc în septembrie 2012 în Temecula, California.

În acest caz, magazinul era situat în Kurfurstendamm, Berlin, şi fusese deschis în luna mai a acestui an, după o perioadă de aproximativ doi ani în care s-a lucrat la el. Este al 12-lea magazin Apple de pe teritoriul Germaniei şi clădirea în care este situat are o profundă semnificaţie istorică.  Construită în urmă cu 100 de ani, pentru o foarte lungă perioadă de timp a fost o sală de teatru.

Maşina cu care s-a intrat pe uşa din faţă a magazinului a fost furată. Din aceasta au ieşit câţiva indivizi, au furat aproximativ 20 de aparate, doar câteva iPad-uri, MacBook-uri şi iPhone-uri care erau expuse, au părăsit maşina iniţială şi au plecat cu altele două de la faţa locului. Evenimentul a durat câteva minute şi poliţia locală momentan refuză să dea mai multe detalii. Partea cea mai bună este că cea mai mare parte a inventarului din magazin este ţinută sub cheie şi nu a putut fi accesată.

Sunt curios dacă iDevice-urile din acest jaf mai pot fi folosite, având în vedere că dispozitivele Apple pot fi blocate permanent cu uşurinţă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail