Un grup de hoţi a intrat cu maşina într-un Apple Store

Un grup de hoţi a intrat cu maşina într-un Apple Store

Pentru că produsele Apple sunt scumpe şi se vând sigur şi rapid, a intrat cu maşina într-un Apple Store din Berlin.

apple store berlin furt

Aş vrea să spun că aceasta este prima oară când un grup de hoţi profită de relaţia specială pe care o au magazinele oficiale Apple cu sticla. În urmă cu aproximativ un an, . Acel eveniment a avut loc în septembrie 2012 în Temecula, California.

În acest caz, magazinul era situat în Kurfurstendamm, Berlin, şi fusese deschis în luna mai a acestui an, după o perioadă de aproximativ doi ani în care s-a lucrat la el. Este al 12-lea magazin Apple de pe teritoriul Germaniei şi clădirea în care este situat are o profundă semnificaţie istorică.  Construită în urmă cu 100 de ani, pentru o foarte lungă perioadă de timp a fost o sală de teatru.

Maşina cu care s-a intrat pe uşa din faţă a magazinului a fost furată. Din aceasta au ieşit câţiva indivizi, au furat aproximativ 20 de aparate, doar câteva iPad-uri, MacBook-uri şi iPhone-uri care erau expuse, au părăsit maşina iniţială şi au plecat cu altele două de la faţa locului. Evenimentul a durat câteva minute şi poliţia locală momentan refuză să dea mai multe detalii. Partea cea mai bună este că cea mai mare parte a inventarului din magazin este ţinută sub cheie şi nu a putut fi accesată.

Sunt curios dacă iDevice-urile din acest jaf mai pot fi folosite, având în vedere că dispozitivele Apple pot fi blocate permanent cu uşurinţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: