Blackberry Z10 depaseste recordurile de vanzari in UK si Canada

Blackberry Z10 depaseste recordurile de vanzari in UK si Canada

Blackberry Z10 a depasit recordurile de vanzari pentru UK si Canada. Se pare ca ultimul produs BlackBerry a beneficiat de o atentie deosebita.

white-blackberry-z10

In lumina ultimelor luni, situatia producatorului canadian de smartphone-uri pare sa se imbunatateasca, avand in vedere si disponibilitatea la vanzare a noului produs, la doar o zi dupa evenimentul de lansare. In Canada numarul celor care s-au inghesuit sa isi cumpere dispozitivul a fost cel mai mare inregistrat pana acum, iar in Marea Britanie numarul clientilor din prima zi a fost de trei ori mai mare decat la toate lansarile BlackBerry.

Blackberry Z10 nu este programat sa se lanseze in Statele Unite decat la inceputul lunii viitoare, iar Q10 va beneficia de o asteptare si mai lunga. Totusi, oamenii platesc sume destul de importante pentru a fi printre primii care detin noul smartphone. Au fost raportate chiar si preturi de 1700 dolari pentru Z10 in ziua lansarii. Acesta detine un procesor dual-core la 1.5 GHz un display de 4.2 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare si o camera de 8 megapixeli pe spate.

Citește și: