Blackberry Z10 depaseste recordurile de vanzari in UK si Canada

, 11 Feb, 15:40

Blackberry Z10 a depasit recordurile de vanzari pentru UK si Canada. Se pare ca ultimul produs BlackBerry a beneficiat de o atentie deosebita.

white-blackberry-z10

In lumina ultimelor luni, situatia producatorului canadian de smartphone-uri pare sa se imbunatateasca, avand in vedere si disponibilitatea la vanzare a noului produs, la doar o zi dupa evenimentul de lansare. In Canada numarul celor care s-au inghesuit sa isi cumpere dispozitivul a fost cel mai mare inregistrat pana acum, iar in Marea Britanie numarul clientilor din prima zi a fost de trei ori mai mare decat la toate lansarile BlackBerry.

Blackberry Z10 nu este programat sa se lanseze in Statele Unite decat la inceputul lunii viitoare, iar Q10 va beneficia de o asteptare si mai lunga. Totusi, oamenii platesc sume destul de importante pentru a fi printre primii care detin noul smartphone. Au fost raportate chiar si preturi de 1700 dolari pentru Z10 in ziua lansarii. Acesta detine un procesor dual-core la 1.5 GHz un display de 4.2 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare si o camera de 8 megapixeli pe spate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Blackberry demonstreaza ca nu e neaparat nevoie de hardware super sofisticat pentru a atrage clienti. Ceea ce face OS`ul lor e minunat. Abia astept sa pun mana pe un Z10. S-ar putea sa ia rapid fata iOS`ului sau a Androidului. Astept sa vad cat de bun v-a fi sistemul linux ptr smartphone`uri

Nu stiu la ce pret or sa ajunga dar suna bine:
„The Blackberry Z10 Smartphone marks the first time a mainstream device has been issued that had a built in Android emulator” & „BlackBerry has announced that it’s going to update the runtime to the much more modern Android 4.1 Jelly Bean”

Asta numesc eu un telefon bun.
Blackberry mereu a fost a firma mai aparte pentru oameni seriosi care chiar stiu pentru ce este un smartphone si nu il folosesc pentru jocuri sau alte lucruri inutile.
Au scos niste telefoane care si peste 100 ani vor mai fi in stare impecabila.Durabile si rezistente mereu se fac deosebite de celelalte telefoane.
Americanii pot sa ramana cu Apple lor.Cine a avut un Blackberry stie ca este un telefon bun.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail