Un Apple 1 si alte gadgeturi istorice la licitatie in Germania

Un Apple 1 si alte gadgeturi istorice la licitatie in Germania

Nimic nu se compara cu un computer de acum 30 de ani care inca mai functioneaza, daca simtiti la fel, pe 25 mai un Apple 1 va fi pus la licitatie.

apple 1 licitatie

Cu siguranta, acesta care va ajunge intr-o licitatie. In trecut, am vazut niste si in cadrul licitatie de pe 25 mai probabil ca vom vedea ceva similar. In definitiv, la Koln in Germania, luna aceasta, casa de licitatii Team Breker va comercializa unul dintre cele sase computere functionale aflate inca in existenta.

Pentru ca universul computerelor nu a inceput nici pe departe cu un sistem Apple, in cadrul aceleeasi licitatii vor mai fi scoase la vanzare cateva produse cu o valoare istorica inestimabila. Un calculator mecanic din anul 1652 creat de Blaise Pascal va putea fi de asemenea achizitionat. Nu putea lipsi de la petrecere o creatie a celor de la Intel. Iesit din fabrica in 1971, primul microprocesor 4004 produs de Intel are de asemenea mari sanse sa-si gaseasca un cumparator. Daca va aflati printre cei cu spirit de gamer, Altair 8800, o consola din 1975 isi va face si ea simtita prezenta printre ,,exponatele” pe care le puteti cumpara pe 25 mai.

Desi rareori cronicizam licitatii pe site, e interesant de urmarit cum un produs precum Apple 1, care la momentul lansarii s-a comercializat cu 666 dolari, acum se va vinde cu minim 640.000 dolari.

Citește și: