TrulyClean iti face o curatenie majora pe Galaxy S4

, 04 Iul, 12:10

Pentru ca un este plin de aplicatii inutile care ocupa spatiu si resurse, cineva a creat TrulyClean cu scopul simplul de a-l curata.

truly clean android Galaxy S4 Curatenie

Considerate de multi bloatware, pachetele semnificative de aplicatii pe care le vedem preinstalate pe un terminal cu Android sunt deranjante din mai multe puncte de vedere. In primul rand, smartphone-ul achizitionat nu are nici pe departe spatiul de stocare promovat, iar un , dotat cu 8GB de spatiu pentru utilizatori este cel mai ostentativ exemplu al acestei afirmatii. In al doilea rand, resursele unui terminal nou sunt sacrificate inca de la prima prima pornire a aparatului pentru simplul fapt ca avem foarte multe aplicatii care ruleaza in fundal si se incarca odata cu sistemul de operare.

Dezvoltat de un membru al forumului XDA-Developers, TrulyClean va fi solutia perfecta la problema descrisa mai sus, cel putin in cazul unui Galaxy S4. Utilitarul in cauza va fi compatibil din start cu modelele GT-I9500 si GT-I9505.

In practica, acesta va fi un script care va face o treaba foarte buna in a indeparte aproximativ 100 de aplicatii preinstalate pe varful de gama al celor de la Samsung. Pe langa cei aproximativ 600 MB de spatiu pe care ii castigati, veti avea posibilitatea de a va instala aplicatiile care le folositi pentru anumite functii in locul celor care va sunt fortate pe ecranul principal al aparatului. Printre acestea se numara, S Voice, Samsung Hub, Google Earth, Google+, Gmail, toate aplicatii pe care in caz de nevoie le puteti instala fara nici un fel de probleme din Google Play.

Sper ca astfel de utilitare sa apara pentru cat mai multe smartphone-uri cu Android. De multe ori, o interfata complexa mananca mai putine resurse decat un set de 100 de aplicatii de care nu aveti nevoie si va enervati degeaba ca noul vostru telefon este lent.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail