Samsung a prezentat terminalul Galaxy S4 LTE-A

Samsung a prezentat terminalul Galaxy S4 LTE-A

Samsung a anuntat noul Galaxy S4 LTE-A, un smartphone care are conectivitate LTE-Advanced, si care va fi disponibil, pentru inceput, in Coreea de Sud.

Samsung-Galaxy-S4-LTE-A

Introducerea tehnologiei LTE-A permite o viteza de transfer de date in retele de doua ori mai mare decat versiunea simpla LTE, putand ajunge pana la 150 Mbps. Galaxy S4 LTE-A este un upgrade al modelului Galaxy S4, dupa cum spune compania, noua varianta avand incluse toate functiile si tehnologiile dispozitivului mai ”vechi”.

Galaxy S4 LTE-A are un procesor mai nou, respectiv un quad-core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3GHz si o baterie de 2.600 mAh, un ecran de cinci inci Full HD Super AMOLED (441 ppi) iar sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean. Camerele sunt de 13 megapixeli, pe partea din spate, si de doi megapixeli frontala, iar pe langa functiile celor de la Samsung, dispozitivul are preinstalat si Google Mobile Services. Pentru conectivitate, Galaxy S4 LTE-A detine WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, iar pe langa memoria interna de 2 GB, are un slot micro SD care suporta carduri de pana la 64 GB.

Dimensiunile noului model de la Samsung sunt 136,6x69,8x7,9 milimetri, iar greutatea este de 131 de grame. Pentru inceput, noul smartphone va fi disponibil in Coreea de Sud in doua culori, Blue Arctic si Red Aurora, urmand ca alte culori sa fie anuntate mai tarziu. Samsung nu a precizat nici pretul Galaxy S4 LTE-A, nici cand va fi disponibil si pe alte piete.

Citește și: