Cu un pic de curaj, puteti avea Android 4.3 pe Galaxy S4

Cu un pic de curaj, puteti avea Android 4.3 pe Galaxy S4

Nu mai este imposibil sa experimentati pe propria piele noul sistem de operare al celor de la Google, Android 4.3 poate fi instalat pe .

Samsung Galaxy S Googl Edition android 4.3

Odata cu lansarea noilor terminale , gigantul din Mountain View s-a grabit sa foloseasca aceste dispozitive pentru a experimenta noi versiuni de firmware. Nu a durat mult si o versiune de test a noului sistem de operare , desigur, pe internet. Cu toate ca noul Galaxy S4 Google Edition are numele de cod GT-I9505G si versiunea comerciala a produsului lansat in urma cu cateva luni este doar GT-I9505, din fericire nu exista diferente semnificative intre cele doua. Din acest motiv, experimentele celor de la Sammobile de a porta un firmware de pe un dispozitiv pe altul au fost incununate de succes.

Chiar daca vorbim de un firmware de test care mai lasa loc de multe imbunatatiri pe partea de functionalitate si stabilitate, cei care l-au experimentat nu au sesizat nici un fel de probleme. Cu noul SO, intregul portofoliu de senzori si componente ale varfului de gama de la Samsung functioneaza perfect.

In cazul in care vreti sa experimentati si voi Android 4.3 Jelly Bean pe gadgetul din dotare trebuie sa va inarmati cu rabdare si cu cateva cunostinte legate de ceea ce inseamna sa instalezi un firmware custom. Astfel, pe langa un fisier de aproximativ 350 MB, mai aveti nevoie de un Samsung Galaxy S4 GT-I9505 cu Custom Recovery si sunteti gata de actiune. Intregul set de explicatii aferente operatiuni si link-urile pentru download-ul firmware-ului le gasiti aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: