Trailer GTA 5 oficial, pe ultima suta de metri inainte de lansare [VIDEO]

Trailer GTA 5 oficial, pe ultima suta de metri inainte de lansare [VIDEO]

Echipa de la Rockstar Games ne capteaza atentia cu acest trailer , cu aproximativ doua saptamani inainte de lansarea globala. 

Pe 17 septembrie va fi lansat cel mai nou . Va fi disponibil doar pentru XBOX 360 si PS3, dar sunt ceva sanse ca ca la un moment dat sa apara si pentru PC, daca se invoiesc creatorii sai.

Dupa o serie impresionanta de trailere si filmulete care documenteaza universul din acest nou titlu, cei de la Rockstar au decis sa publice pe site-ul oficial si primul trailer GTA 5 oficial pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Astfel, in aproximativ 60 de secunde de audio/video, va faceti o impresie despre produsul final care va ajunge in magazine. Intelegeti mai bine relatiile dintre personajele principale si, prin cateva secvente noi de actiune, apreciati mult mai corect amploarea intregului univers virtual din joc.

Trecand peste faptul ca este posibil ca acest clip de un minut sa ajunga la TV si in magazinele care urmeaza sa comercializeze noul GTA, un lucru este cel mai important: ne aflam in linie dreapta pentru lansarea noului titlu.

trailer gta 5

Citește și: