GTA 5 va putea fi achizitionat la pachet cu un PS3

GTA 5 va putea fi achizitionat la pachet cu un PS3

Intr-o perioada in care suntem bombardati cu stiri despre XBOX One si PS4, Sony a anuntat ca in toamna vom vedea un si un PS 3.

gta v ps3 bundle

Indiferent daca va place sau nu consola celor de la Sony, daca sunteti gameri este aproape imposibil sa nu va fi placut la un moment dat un joc din epopeea Grand Theft Auto. GTA 5 este cel mai nou joc din serie, iar dezvoltatorii, Rockstar Games, spera sa aiba parte de o rata de adoptie macar la fel de impresionanta ca si celelalte titluri. Programat pentru , Sony a decis sa reinventeze pentru ultima oara PS3-ul si sa faca un pachet special cu vechea sa consola si noul GTA.

PlayStation 3 Grand Theft Auto V Bundle va avea un pret de 300 dolari si va include un PS3 cu 500GB spatiu de stocare, un card cu 30 de zile de PlayStation Plus si o copie a noului joc in format Blu-ray. Daca va lipsesc o pereche de casti de gaming, contra sumei modice de 180 dolari veti putea adauga la pachet si o pereche de Grand Theft Auto V Pulse – Elite Edition. Acestea din urma sunt personalizate cu logo-ul GTA5 si par dominate de textura verde a dolarilor americani.

Avand in vedere ca dezvoltatorii de jocuri nu vor renunta prea curand sa dezvolte jocuri pentru PS3, o astfel de oferta suna foarte bine. In plus, sa nu uitam ca exista deja pe piata o colectie remarcabila de titluri pentru consola celor de la Sony care trebuie experimentate. Cine stie, poate cu lansarea PS4 nu veti face decat sa va bucurati ca s-a ieftinit PS3.

Citește și: