Libertatea extrema din GTA 5 Online, demonstrata prin noul trailer [VIDEO]

Libertatea extrema din GTA 5 Online, demonstrata prin noul trailer [VIDEO]

Online are mari sanse sa fie un joc incredibil de complex si de vast ca intindere, iar noul trailer reconfirma aceste trasaturi.

In ultimele saptamani, tot mai multe imagini, trailere si alte tipuri de cu scopul de a va oferi o imagine cat mai completa asupra celui mai asteptat joc de anul acesta. Dezvoltat tot de Rockstar Games, cel de al cincilea joc din serie ofera un grad de libertate si mai mare jucatorilor. In plus, chiar daca ma asteptam ca posibilitatile multi-player sa fie foarte limitate, clipul de mai sus ne confirma ca nici acest aspect nu a fost neglijat de producatori.

Printre altele, clipul ofera o viziune de ansamblu asupra tipului de misiuni pe care le veti executa in joc impreuna sau impotriva prietenilor. Pentru ca Michael, Franklin si Trevor sunt singurele personaje din joc cu care puteti termina aventura in single player, eram curios cat de vaste vor fi personajele participante in modul mult-player. Aparent, veti putea realiza avatarul vostru de la zero si-l veti putea personaliza pana in panzele albe.

Pe acest sistem,  nici nu ar trebui sa ajungeti prea departe pentru a va da seama ca GTA 5 Online este un joc diferit de orice ati mai jucat vreodata, indiferent ca il veti experimenta prin ecranul PC-ului, al tabletei sai prin proiectie.

gta 5 online

Citește și: