Tobii EyeMobile, un gadget exclusivist pentru tabletele cu Windows 8

Tobii EyeMobile, un gadget exclusivist pentru tabletele cu Windows 8

Incercand sa ajute enorm utilizatorii de tablete cu Windows 8 ce nu-si pot folosi mainile, , un gadget exclusivist.

tobii eyemobile

Ansamblul din imagine costa 4250 de dolari. Este ostentativ de scump si nici macar nu include o tableta. Trecand insa peste acest detaliu extrem de important, face un lucru unic.

EyeMobile le ofera celor cu handicapuri motorii posibilitatea de a folosi o tableta preinstalata cu Windows 8 prin intermediul privirii. Practic, toata partea de interactiune are loc prin miscarile naturale si relaxate ale ochilor. Nu este vorba de un efort supraomenesc din punct de vedere tehnologic, cat mai degraba de un ansamblu de componenete de ultima generatie ajutate la nivel software pentru a interpreta privirile celui care se afla in fata computerului. Nici macar nu conteaza unde se afla utilizatorului sau daca face altceva intre timp cu mainile.

Intregul sistemEyeMobile poate fi montat cu usurinta in masina, pe un scaun cu rotile sau oriunde in alta parte.

Desi in materialul de promovare s-a insistat pe compatibilitatea cu tabletele Microsoft Surface si Dell Latitude 10, in teorie functioneaza cu orice sistem desktop sau portabil ce ruleaza Windows 8. Ca public tinta, incercand probabil sa insiste asupra celor cu probleme grave de mobiltate care poate , sunt mentionate persoanele bolnave de distrofie musculara, artrita, sindromul Rett, ALS (scleroza laterala amiotrofica) si rani la nivelul coloanei vertebrale.

Pentru achizitie puteti folosi site-ul oficial al celor de la Tobii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: