Surpriza? Un iPhone 5S nu rezista la gloante de calibrul 50 [VIDEO]

Surpriza? Un iPhone 5S nu rezista la gloante de calibrul 50 [VIDEO]
17:30 27.09.2013

Pentru ca nimic nu se compara cu bucuria unui numar mare de vizualizari pe YouTube, cineva a facut un altfel de test de anduranta la .

Apple iPhone 5S Gold shoot impuscat

RatedRR este numele unui canal de YouTube care, cu scopul evident de a genera trafic si, poate, de a obtine cativa bani, testeaza intr-un mod neobisnuit gadgeturi precum cel mai nou iPhone 5S. Desi si cu siguranta nu sunt foarte utile dintr-un punct de vedere informativ, este imposibil sa negi nivelul de spectacol dintr-un scurt metraj precum cel de mai jos.

Un iPhone 5S varianta pe auriu face obiectul celui mai nou clip al celor de la RatedRR. Daca va doriti enorm sa cumparati aceasta versiune a terminalului, cu siguranta faptul ca un cartus de calibru 50 milimetri este tras prin noul smartphone s-ar putea sa nu va treazeasca niste senzatii prea placute.

In cazul in care cautati partea buna a acestui clip, aceasta consta in faptul ca, inainte sa fie spulberat de un glont imens, noul iPhone rezista destul de bine la cazaturi si incursiuni subacvatice.

Daca tot ne-am lamurit ca noua creatie iesita din Cupertino nu face fata la gloante, astept cu interes primele zvonuri despre iPhone 6 care vor asocia si aceasta caracteristica urmatorului model de smartphone creat de Apple. 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI