Temple Run 2 disponibil si pe Android [+VIDEO]

Temple Run 2 disponibil si pe Android [+VIDEO]

Temple Run 2 este disponibil de astazi, 24 ianuarie si in Google Play.

Temple Run 2

Daca acum cateva zile vorbeam despre recordurile inregistrate de noua versiune Temple Run in App Store, iata ca incepand de astazi jocul este disponibil gratuit si pentru utilizatorii de Android.

Jocul ofera o experienta similara cu versiunea precedenta, tot ce trebuie sa faci este sa alergi cat mai mult, sa sari, sa te ghemuiesti si sa virezi prin swipe. Odata cu Temple Run 2 se observa imbunatatiri la capitolul grafica, decorurile sunt ceva mai bine desenate si jocul da impresia ca este mult mai bine elaborat.

Cei de la Imangi Studios au folosit motorul Unity pentru a spori compatibilitatea jocului cu cat mai multe device-uri si in acelasi timp au sporit numarul de detalii grafice. Dupa cateva sesiuni de alergatura, am ramas cu impresia ca a fost usor imbunatatit si framerate-ul.

In cazul in care nu reusiti sa gasiti jocul la o simpla cautare in Google Play, puteti downloada Temple Run 2 de aici direct pe telefonul mobil. Nu ne ramane decat sa va uram jogging placut si urmeaza sa vedem daca utilizatorii de Android vor reusi sa depaseasca cele 20 de milioane de downloadari din App Store in primele patru zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: