Temple Run 2 – Un nou joc care depaseste recorduri de popularitate pe iOS

Temple Run 2 – Un nou joc care depaseste recorduri de popularitate pe iOS

Lansat in urma cu 4 zile, Temple Run 2 se pare ca este deja un hit dupa ce a ajuns pe primul loc in topul aplicatiilor gratuite din AppStore.

Temple Run 2 Record pe iOS

In cazul in care credeati ca doar jocuri precum Angry Birds sau aplicatii utile precum Google Maps si YouTube  pot aduna milioane de download-uri in cateva ore, Temple Run 2 demonstreaza contrariul. Urmasul unuia dintre cele mai populare jocuri din AppStore, Temple Run 2 a atins peste 20 de milioane de download-uri in 4 zile de la lansare. Performanta jocului este cu atat mai spectaculoasa cu cat in primele 24 de ore fusese deja descarcat de 6 milioane de ori. Fiind un joc gratuit care genereaza profit pe baza achizitiilor in-app, Temple Run 2 este de asemenea, unul dintre putinele jocuri care a generat un profit semnificativ prin acest sistem.

Pentru a intelege mai bine cat de mare este cifra atinsa de Temple Run 2 sunt suficiente cateva comparatii si faptul ca, momentan, jocul este disponibil doar pe iOS. Angry Birds Space, de exemplu, in 3 zile a atins 10 milioane de descarcari pe mai multe platforme. Revenirea aplicatiei Google Maps in AppStore s-a reflectat intr-un varf de popularitate de 10 milioane de download-uri in 48 de ore. Jocul original Temple Run are pana in acest moment 170 milioane de download-uri pe iOS, Android si Amazon.

Cu doar cateva zile pana ce Temple Run 2 va fi disponibil si pe Android, nu mai ramane decat sa vedem daca noul joc va fi imbratisat cu acelasi entuziasm si in Google Play.

Citește și: