26 sept. 2013 | 17:13

Sunt mari sanse ca GTA Online sa includa achizitii in-app cu bani reali

ACTUALITATE
Sunt mari sanse ca GTA Online sa includa achizitii in-app cu bani reali

Avand in vedere universul imens din si importanta banilor in joc, in GTA Online s-ar putea sa folositi bani reali pentru achizitii in-app.

gta online gta 5 achizitii in-app

Se zvonea de ceva timp ca cei de la RockStar Games nu vor mai rezista foarte mult fara sa introduca in joc micro-tranzactii sau achizitii in-app pentru a-si spori si mai mult conturile din banca. Cateva zile mai tarziu, sansele sunt aproape sigure si este din ce in ce mai probabil ca urmatorul Grand Theft Auto sa ofere posibilitatea sa va risipiti bani reali intr-un mediu virtual.

Sursa primelor informatii de acest gen a fost un utilizator de pe Reddit care a observat ca jocul apeleaza un fisier XML de pe serverele companiei atunci cand acceseaza magazinul virtual din meniul de pauza al jocului. Pentru ca la aceasta ora este aproape imposibil ca achizitiile in-app sa fie introduse in , cel mai probabil aceea era o referinta vizavi de ceea ce urmeaza sa se intample in GTA Online. La o privire mai atenta, respectivul fisier ascunde referinte catre sume de bani in-game, achizitionabile, care variau de la 100.000 pana la 1,25 milioane de dolari.

,,Banii numerar sunt regele acestui oras. Rezolvati problemele cu banii si castigati ajutor sa luati ce va doriti in Los Santos si Blaine County prin achizitia de pachete de bani pentru Grand Theft Auto Online. Toti banii achizitionati sunt trasferati automat in contul personajului vostru din joc. Cheltuiti ponderat, terapia banilor este trecatoare.” Incercand sa ofere un context pentru respectiva optiune, cateva linii de text erau atasate posibilitatilor de achizitie in-game.

Chiar daca oficialii companiei producatoare au refuzat sa comenteze pe marginea zvonurilor, partea buna este ca nu mai avem mult de asteptat pana pe 1 octombrie, momentul in care va avea loc anuntul oficial al noului titlul din franciza Grand Theft Auto. Atunci vom afla raspunsurile la toate intrebarile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele