A aparut Mythbusters varianta GTA 5 [VIDEO]

A aparut Mythbusters varianta GTA 5 [VIDEO]

Este incredibil la ce tip de continut poate fi folosit ca sursa de inspiratie noul , inclusiv un serial video cu numele sugestiv de Mythbusters.

GTA 5 Mythbusters mituri

de piata senzational. Cu peste un miliard de dolari in vanzari, foarte multi jucatori nu se pot dezlipi efectiv de jocul cu un grad de libertate spectaculos. Pornind de la interesul foarte mare pentru joc si la miile de pagini de forumuri cu internauti care vor sa afle cat mai multe detalii despre anumite elemente din noul Grand Theft Auto, un grup cu numele de DefendTheHouse a creat primul episod dintr-o noua serie de pe YouTube, cu scop precis. Acesta are ca scop materializarea sau desfiintarea anumitor zvonuri legate de elemente de gameplay.

In plus, daca treceti peste spectacolul vizual, aceste clipuri contin niste sfaturi chiar utile care s-ar putea sa va usureze semnificativ viata virtuala din GTA 5. Asa veti invata moduri noi prin care sa scapati de politie, veti asimila tehnici creative prin care sa eliminati concurenta si va veti da seama ca nivelul de realism din joc este dus la extrem atunci cand puteti injunghia un rechin in ocean.

Aceasta versiune a conceptului MythBusters este una care nu trebuie ratata, mai ales daca ati reusit sa puneti mana pe noul joc al celor de la RockStar Games si nu-l mai puteti lasa jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: