GTA 5 nu merge pe orice XBOX 360

GTA 5 nu merge pe orice XBOX 360

Nu toate consolele au fost create la fel, daca ar fi sa-i credem pe posesorii de XBOX 360 care au probleme majore in a rula .

gta 5 collectors special edition xbox 360 probleme

Desi cei la Rockstar au anuntat simplu ca noul joc din seria Grand Theft Auto este construit pentru XBOX 360 si PlayStation 3, fara a mentiona vag o versiune de PC sau una optimizata pentru viitoarele console, se pare ca unii posesori de XBOX nu prea se pot bucura de achizitia noului . Motivul? La fiecare rulare, jocul crapa si sare afara in Xbox Dashboard.

La o privire mai atenta asupra configuratiilor celor care se plangeau de probleme de compatibilitate, nu a fost greu pana s-a gasit o regula pentru a izola cauza. Aparent, sunt afectati destul de multi dintre cei care si-au luat consola, noua sau la mana a doua, in perioada 2006 – 2008. Manifestandu-si frustrarea pe forumurile GTA 5, gamerii care cu greu au reusit sa cumpere noul joc sunt foarte suparati pe lipsa testelor efectuate de Rockstar Games pentru a asigura compatibilitatea cu toate tipurile de console de pe piata.

Incercand sa gaseasca o solutie elaborata pentru a acesta problema, la prima vedere se pare ca este o problema de memorie. Avand in vedere ca la scurt timp dupa lansarea XBOX 360 se comercializau console cu un hard disk de 20 de GB, dupa ce multi si-au instalat primul disk din GTA 5, probabil impreuna cu alte cateva jocuri mai mici, au ramas fara spatiu. Asadar, cu cateva sute de MB de spatiu ramase, pentru ca are nevoie de o cantitate semnificativa de memorie cache, jocul crapa.

Daca va aflati printre ghinionistii afectati de problema, solutia este simpla. Stergeti complet jocul, goliti cache-ul consolei de mai multe ori si reinstalati GTA 5. In cazul in care sunteti in continuare afectati de scenariul descris mai sus, restartati consola… de fiecare data inainte sa intrati in joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: