11 apr. 2013 | 09:20

Studiu: Stiati ca s-a lansat BlackBerry 10?

ACTUALITATE
Studiu: Stiati ca s-a lansat BlackBerry 10?

Studii precum cel publicat zilele trecute de MKM Partners reprezinta o si, implicit, companiei canadiene.

blackberry 10 z10 sondaj studiu

In SUA, o tara ce poate fi clasificata ca fiind destul de la curent cu ultimele tehnologii, BlackBerry are probleme mari de informare a publicului. Nici macar nu se pune problema intr-o perioada in care prea putini stiu ca platforma ce propulseaza respectivul terminal a fost facuta publica.

In principiu, putem spune ca a fost vorba si de ghinion, avand in vedere faptul ca numarul celor 1500 de persoane implicate intr-un studiu recent al companiei MKM Partners nu este foarte concludent. In alta ordine de idei insa, atunci cand 83% dintre cei intervievati afirma foarte senini ca nu au nici cea mai vaga idee ca s-ar fi lansat platforma BlackBerry 10, situatia este un pic jenanta. Pentru a amplifica gravitatea situatiei, o alta cifra ingrijoratoare este 6% – este procentul celor care cocheteaza serios cu ideea de a achizitiona un BlackBerry ca urmatorul lor telefon.

Indiferent cum incerci sa interpretezi datele, valorile radicale transpun fara probleme esantionul de piata studiat. Singura solutie ca acest sondaj sa fie clasificat ca fiind irelevant ar putea veni sub forma unor vanzari spectaculoase. Din pacate, indiferent unde te uiti, vanzarile noilor terminale BlackBerry Z10 sunt dezastruoase. Aproape oriunde pe mapamond au fost mai slabe decat decat cele inregistrate de Microsoft cu primul sau Windows Phone.

Voi stiati ca s-a lansat BlackBerry 10?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele