Vrei sa vezi cum arata BlackBerry 10 pe iPhone?

, 04 Apr, 09:13

Nu este vorba de o serie complexa de actiuni sau de jailbreak, pur si simplu incearca sa te convinga sa treci la un smartphone canadian, prin BlackBerry 10 pe iPhone.

BlackBerry 10 on iPhone

Cu toate ca e departe de a inregistra un succes rasunator cu seria sa de terminale BlackBerry Z10, compania canadiana face tot posibilul pentru a atrage in propria curte utilizatorii de iOS si Android cu vechime. Pentru aceasta sarcina, extrem de complicata, a creat un website care iti umple fara probleme intregul ecran cu o interfata de BlackBerry 10. Practic, vorbim de un demo interactiv BlackBerry 10 pe iPhone, care reuseste sa sintetizeze o parte semnificativa din atuurile cu care vin cele mai noi terminale ale fostei companii RIM.

Dupa ce a investit sume semnificative de bani pentru reclame cat pagina in The New York Times si The Guardian, BlackBerry vrea sa va asalteze browserul de mobil. Accesand www.blackberry.com/glimpse de pe mobil, in browser vi se va incarca o pagina identica cu ecranul de blocare de la BlackBerry. De aici, prin cate atingeri, gesturi sau slide-uri va puteti face o parere despre tastatura intuititva, despre sistemul de notificari BlackBerry Hub sau despre functia Time Shift. Considerat un element de real time marketing, noul site ar putea impresiona un numar de utilizatori de iOS sau Android care nu ar fi avut nici o alta posibilitate pentru a vedea cu ce se mananca recent lansata platforma.

Mi-e teama ca noul BlackBerry 10 a pierdut cursa pentru ca a venit prea tarziu la petrecere, insa nu pentru ca sistemul de operare nu ar fi competitiv. Este incredibil cat de indoctrinati sunt cei mai multi utilizatori de smartphone si cat de putini dintre noi mai au rabdarea sau cheful sa se joace zece minute cu un dispozitiv construit pe o platforma straina. Gresesc?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu cred ca e vorba neaparat de indoctrinare.
Dar, de exemplu : Personal am investit in timp cateva sute de euro in aplicatii pentru iphone, ipad . Deci nu prea vad rostul sa intru in alt ecosistem, doar de dragul de a ma juca 10 minute cu o platforma noua.

Alexandru Puiu

Sunt perfect de acord. Si eu sunt in exact aceeasi situatie. Poate samsung sa reinventeze apa calda. In momentul in care am investit 250 de lei in navigon si alte cateva sute de lei in aplicatii de iOS este imposibil sa fac trecerea la alt ecosistem.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail