Sony Xperia Z, Tablet Z si Bravia Triluminos – Lansate in Romania

Sony Xperia Z, Tablet Z si Bravia Triluminos - Lansate in Romania

Sony a lansat ieri in mod oficial in Romania, o parte din noile produse de ultima generatie ce includ noul Smartphone Xperia Z, Tablet Z, si noua tehnologie Sony BRAVIA Triluminos.

Lansare Sony

Despre smartphone-ul Sony Xperia Z am vorbit chiar in cadrul conferintei de la Barcelona, si trebuie mentionat ca este un Smartphone cu performante excelente avand un procesor Quad-Core, un display de 5 inchi cu o rezolutie 1080p, camera foto de 13 Megapixeli si conectivitate 4G LTE. Pe langa toate acestea  este rezistent la praf si la apa timp de 30 de minute, si asta fara o carcasa speciala, groasa. Xperia Z este practic unul dintre cele mai subtiri delefoane pe care le-am vazut.

Sony Xperia Z

 

Sony Tablet Z este din nou unul dintre cele mai interesante produse din categoria sa. Este atat de subtire incat compenseaza faptul ca producatorul a intrat atat de tarziu in aceasta competitie. Doar 6,9 mm masoara grosimea acesteia, mai putin decat multe dintre smartphone-urile de ultima generatie de pe piata. Si aceasta foloseste un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro si este de asemena rezistenta la accidente ce implica lichide. Aditiona, ca si o functie ieftina de implementat insa de efect, aceasta poate controla televizorul si alte dispozitive de la alti producatori, inlocuind telecomanda clasica. E drept, interfata lasa putin de dorit, insa te scapa de bataile de cap pe care le ai atunci cand cauti telecomanda pe sub perna de la canapea.

Sony Xperia Tablet Z

 

BRAVIA Triluminos Display, o tehnologie noua de la Sony, reprezinta pentru dispozitivele de acest gen ce a insemnat Trinitron-ul pentru televizoarele de acum aproape 20 de ani. Aceasta ofera culori mai bune decat competitorii sai si permite o constructie mai subtire a panoului televizorului. Diferenta este vizibila cu ochiul liber, cele doua televizoare puse unul langa altul demonstrand acest lucru, chiar daca in imagine poate nu se observa.

Sony Triluminos Display

 

La evenimentul de lansare a fost prezent si televizorul 4K, despre care vorbeam acum cateva saptamani, Sony precizand ca au deja un client pentru televizorul de 27.000 euro. Sony MDR-1R sunt un alt produs interesant vazut acolo, o pereche de casti supra-aurale, (peste urechi) care impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea sunetului redat. Acestea sunt comfortabile, construite din materiale premium, si au un pret putin prohibitiv avand in vedere ca nu beneficiaza de Noise Cancelling Activ, aproximativ 300 dolari.

Sony MDR-1R

Etichete: