Smartphone-urile Xperia Z se inchid singure, aleatoriu si permanent

, 22 Mar, 10:00

in jurul varfului sau de gama, cu toate ca exact asta a primit

Sony Xperia Z Probleme

Xperia Z este un smartphone modern, capabil, performant si plin de functii interesante. Este cel mai puternic smartphone cu Android al japonezilor de la Sony. Din pacate, nu este perfect.

Pe forumul Xperiablog au aparut mai multe plangeri legate de stabilitatea noului Xperia Z. Din cate se pare, acesta se inchide arbitrar. Daca in mod normal nu este chiar absurd ca un smartphone modern sa se mai inchida, problemele majore apar in momentul in care acesta refuza sa se mai deschida. Situatia este atat de absurda, incat nimeni nu a reusit sa-si dea seama ce se intampla si de ce.

O solutia aparenta implica un hard reset al telefonului prin apasarea simultana a tastelor power si volume up. Din pacate, nici acesta solutie nu functioneaza la toata lumea. Desi fenomenul descris nu a fost intalnit pe un dispozitiv de review primit de vreo publicatie renumita, situatia se pare ca nu este un mit. Pana si cei de la Sony s-au grabit sa afirme ca au raspuns plangerilor si au gasit o solutie la problema ca se va reflecta intr-un update de firmware iminent. Pana la lansarea respectivei solutii, cea mai buna varianta ar fi sa fiti un pic mai precauti in manevrarea noului telefon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Serios?Aberezi cu afirmatia asta….Daca in mod normal nu este chiar absurd ca un smartphone modern sa se mai inchida…..Omu un smartphone nu are voie sa se inchida sau sasi dea reset,decit daca e noname.Eu folosesc Ipad si Iphone si sint fara probleme.Dar am avut si Android si nam patit.In price caz nu este normal,e defect sau are probleme de soft.Nu mai duce lumea in eroare cu afirmatii aberante,habar nai cu ce se maninca tehnologia,stii sa scrii citeva rinduri si sa puneti in fata tot timpul reclama aia enervanta cu utok,telefonul ala de doi bani pt cocalari si tarani.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail