31 iul. 2013 | 10:20

Sony Honami striveste concurenta inainte de lansare

ACTUALITATE
Sony Honami striveste concurenta inainte de lansare

, un nou gadget al celor de la Sony, are mari sanse sa rupa gura targului printr-o performanta de invidiat si un senzor foto remarcabil.

sony honami benchmark

De cateva saptamani, circula pe internet tot mai multe informatii legate de urmasul lui Sony Xperia Z. Chiar daca actualul varf de gama al japonezilor a impresionat audienta inca din luna martie a acestui an, cand a fost lansat global, un succesor era inevitabil. Acesta, cel putin in perioada de dezvoltare, poarta numele de si se speculeaza ca, pe langa o configuratie hardware de invidiat si un display Full HD, va integra un senzor foto de 20 de megapixeli.

Sony-Xperia-Z-Honami-Xperia

Cu numele de cod C6903, Sony Honami a aparut in clasamentul GLBenchmark 2.5. A inregistrat un scor de 58,5 puncte, detasat fara probleme de cele 43 de puncte obtinute de Galaxy S4 versiunea cu Exynos Octa. La baza acestei performante se pare ca a stat o combinatie formata dintr-un Qualcomm Snapdragon 800 acompaniat de patru nuclee Krait 400. Partea de procesare grafica dedicata a fost asigurata de cel mai nou GPU Adreno 330.

Informatiile publicate astazi completeaza de minune liniile de design similare cu Xperia Z, care au fost evidente in imaginile de acum cateva zile. Cu toate ca nu avem informatii sigure legate de lansare, IFA 2013 de la Berlin are mari sanse sa fie gazda perfecta pentru respectivul eveniment.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele