Si CEO-ul NVIDIA este dezamagit de Microsoft

, 20 Mar, 10:30

Numarul celor care se plang de deciziile recente ale Microsoft nu este mic iar

nvidia tattoo

In cadrul unei conferinte recente, Jen Hsung Huan , CEO-ul Nvidia s-a grabit sa adauge si el cateva cuvinte dezamagitoare vizavi de produsele recente lansate in Statele Unite. .Aceste afirmatii sunt doar cele mai recente dintr-un set de figuri importante din industria IT care au dat vina pe Microsoft pentru insuccesul solutiilor software create in Redmond.

,,. Asta pentru ca ne asteptam sa fi vandut mai multe [tablete] decat a facut-o.” Cu alte cuvinte, si Jen Hsung vine ca un ecou pentru afirmatiile facute publice , Jk Shin. La momentul respectiv, acesta din urma afirma ca ,,smartphone-urile si tabletele bazate pe sistemul de operare Microsoft nu se vand prea bine.

Incercand probabil sa nu fie persoana cea mai pesimista pe subiectul Microsoft de la conferinta Nvidia, Hsung Huan a incercat sa termine parerea de rau pe un ton optimist ,,Par intotdeauna sa nimereasca reteta pana la final. Banuiesc ca o sa o faca si aici deoarece este foarte important pentru ei ca sa o nimereasca.” Invitat sa puna punctul pe i, din punctul sau de vedere, clientul de email Outlook ar fi motivul perfect pentru a considera o tableta cu Windows RT gadgetul computational perfect.  Din pacate, Microsoft Outlook este ce una din aplicatiile suitei Office, care nu va fi prea curand optimizata pentru procesoare ARM si Windows RT.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail