Windows 8 nu prea se vinde. E cineva surprins?

Windows 8 nu prea se vinde. E cineva surprins?

Windows 8 a dezamagit multi utilizatori inca dinainte sa fie lansat. Schimbarile radicale de viziune nu sunt pentru toata lumea, cu atat mai putin cand vorbim de un sistem de operare consumer.

Windows 8 esec lansare

Microsoft primeste lovitura dupa lovitura. Intai am aflat ca tableta Surface vine cu probleme, apoi am aflat ca principalul responsabil de Windows 8 a parasit compania, doar ca ieri sa aflam ca nici noile smartphone-uri cu Windows Phone 8 nu sunt ferite de deficiente.

Daca tot nu intrezarim vesti optimiste care sa vizeze compania din Redmond, sa continuam cu esecurile. Mai multe persoane apropiate de Microsoft cat si directori de lanturi de magazine din SUA au confirmat ca Windows 8 se vinde foarte slab. Este adevarat ca nu a venit dupa Windows Vista, care a fost considerat un esec si toata lumea era dornica sa experimenteze altceva, insa cifrele actuale arata destul de rau dupa orice standard. Primele rapoarte au venit de la Paul Thurrott, editor la Winsupersite, care, a aflat din surse sigure ca, in interiorul Microsoft, a devenit evident ca Windows 8 nu si-a atins nici pe departe cifrele de vanzari programate. Pentru ca increderea in noul sistem de operare continua sa fie foarte mare in interiorul companiei, vina este data pe producatorii de sisteme. Aparent, varietatea foarte mare de sisteme sub toate formele si dimensiunile nu a fost suficienta pentru a transforma Windows 8 intr-un succes. Merle McIntosh, unul din directorii magazinului online NewEgg a confirmat intr-o oarecare masura informatiile lui Paul Thurrott afirmand ca, desi s-au pregatit pentru o explozie de achizitii inainte de lansarea noului sistem de operare vanzarile au fost lente pana in acest moment. Incercand sa incheie printr-un ton optimist, acesta a facut un pronostic aproximand ca la mijlocul lui 2013 vanzarile vor intra in normal pentru noul sistem de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: