Sare vopseaua de pe noul iPhone 5S?

Sare vopseaua de pe noul iPhone 5S?

Desi noul nu este nici pe departe ieftin, carcasa sa se pare ca are aceleasi probleme iesite la iveala anul trecut cu iPhone 5.

iphone-5s-paint-peeling-off

Anul trecut, imediat dupa lansarea iPhone 5, au aparut numeroase plangeri pe forumuri, insotite de poze, in care utilizatorii erau frustrati ca , cu vopseaua sarita de pe margini asemenea smaltului de pe o oala ieftina. Ulterior s-a demonstrat ca acele probleme afectau aproape exclusiv iPhone-urile negre si doar primele stocuri ajunse in magazine la scurt timp dupa anuntul oficial. Altfel nu-mi explic de ce scandalul respectiv, dupa cateva saptamani, s-a evaporat din stiri, doar ca sa revina aproximativ un an mai tarziu din nou in legatura cu noul terminal al gigantului din Cupertino. De aceasta data este vorba de iPhone 5S.

Chiar daca de aceasta data sesizarea nu vizeaza un telefon proaspat scos din cutie, un utilizator de Sina Weibo care a folosit cateva zile un iPhone 5S alb a ajuns sa posteze imaginea de mai sus. Daca va uitati atent, pe marginea inferioara a aparatului, cea cu portul de incarcare, sunt mai multe zone in care a inceput sa se ,,scorojeasca” vopseaua. La ora actuala aceasta este prima sesizare de acest gen, deci este greu sa vorbim despre o epidemie.

Parerea noastra este ca aceasta observatie, este nefondata, mai ales din perspectiva faptului ca acea zona care apare in imagine nu este vopsita, doar slefuita, si reprezinta carcasa din aluminiu curat a dispozitivului. Daca era alta zona inclinam sa il credem. Utilizatorul probabil a dorit sa isi faca trafic pe website-ul propriu si s-a legat de o poveste care a avut loc odata cu lansarea primului iPhone 5. Ii recomandam asadar sa isi mai faca curatenie prin buzunare si sa aiba grija unde isi tine cheile.