Samsung și noua reclamă Galaxy Gear… puerilă [VIDEO]

, 25 Dec, 07:50

Chiar dacă aţi fi tentaţi să clasificaţi titlul ca fiind forţat, mai forţat mi se pare să crezi că în macho man la agăţat femei. Da, asta spune noua reclamă Galaxy Gear.

Samsung galaxy gear reclama ad commercial

Este incredibil cât de jos pot coborî cei de la Samsung când vine vorba de marketing. Dacă în urmă cu aproximativ şase luni eram efectiv uimit de inovaţia, spiritul creativ şi de marketingul inteligent angajate în , sud-coreenii au reuşit să mă facă să uit toate complimentele făcute lor vreodată.

Dacă aveţi răbdare, nervi sau pur şi simplu nu vă bufneşte râsul la privirea scurt metrajului de mai jos de aproximativ două minute şi jumătate, veţi rămâne uimiţi. În opoziţie cu cea mai recentă reclamă Apple care a provoca dezbateri într-un mod constructiv şi interesant, diametral opusă este cea mai recentă reclamă Galaxy Gear.

 

Din motive necunoscute, smartwatch-ul abuziv de scump se pare că este un acccesoriu superb şi incredibil de eficient la… agăţat femei. Cum, nu ştiaţi? În cazul în care v-aţi intimidat vreodată când o domnişoară a vrut să vă dea numărul de telefon, motivul era legat de lipsa unui Galaxy Gear. Mai mult decât atât, mi se pare incredibil ce minte creativă plătită a putut să considere că urmăritul pe pista de ski de domnişoare nu este suficient de dubios, acestea trebuie şi imortalizate de la distanţă cu noua cameră de la ceas.

Cum era de aşteptat, concluzia este că un om obişnuit care are orice alt smartphone decât un Galaxy Note 3 şi Galaxy Gear este pur şi simplu penibil. Este incapabil să-şi ţină telefonul în mână. Este incapabil să ţină două pahare de vin în mână. Este incapabil să poarte o conversaţie cu o persoană de sex opus. Nu sunt draguţi cei de la Samsung cu noua reclamă Galaxy Gear? V-au făcut să vă simţiţi speciali de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

serios. chiar nu-i evident ca reclama arata contrastul dintre unele situatii ipotetice? de exemplu la faza cu vinul arata ca e mai usor sa raspunzi cu ceasul decat daca ai ambele mâini ocupate si mai trebuie sa scoti si un smartphone.
pe mine m-a amuzat partea din reclama cand s-au ciocnit ei doi si si-a scapat enormul telefon pe jos. pwntru un anume motiv tot avea ceva treaba cu el. apoi desigur ca nu degeaba la scapat pe jos ci pentru a arata ce simplu e sa-ti gasesti telefonul cand acesta e la cativa metri de tine.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail