Lansare Galaxy S5 în tandem cu Galaxy Gear 2

Lansare Galaxy S5 în tandem cu Galaxy Gear 2

Cele mai recente zvonuri cu privire la următoarele apariții Samsung confirmă că vom vedea o lansare  împreună cu Galaxy Gear 2.

galaxy s5 Samsung-Galaxy-Gear-23-640x426

Cum s-a întâmplat în fiecare an, cu siguranţă 2014 nu va face excepţie de la regulă şi vom vedea lansate noi actualizări la toate vârfurile de gamă ale celor de la Samsung. Deşi am scris suficiente materiale în ultimele săptămâni, se pare că următorul smartphone important al sud coreenilor va fi lansat împreună cu un nou smartwatch. Este vorba de Galaxy Gear 2, generaţia a doua a dispozitivului portabil inteligent anunţat pentru prima în luna septembrie a acestui an împreună cu Galaxy Note 3. Aceste informaţii vin la doar câteva zile după ce creatoarea seriei de dispozitive Galaxy a dat drumul unui update important pentru actuala versiune de Gear menită să îmbogăţească semnificativ numărul de notificări pe care le poate afişa ceasul şi sursa lor.

Surse coreene apropiate de companie confirmă luna martie 2014 ca fiind cea mai probabilă pentru lansare Galaxy S5 şi Galaxy Gear 2. Având în vedere că review-urile nu au fost chiar pozitive pe marginea actualului Gear, este evident că Samsung trebuie neapărat să ne ia ochii cu un gadget competitiv. Principalele reproşuri au gravitat în jurul dimensiunilor mari şi preţului exagerat, completate de o autonomie redusă a unui gadget care în teorie nu ar trebui reîncărcat zilnic.

Cu aproximativ 800.000 de unităţi vândute până la această oră, după cel mai recent comunicat al companiei, nu este exclus ca o autonomie sporită şi o grosime micşorată cu 15-20% să transforme Gear 2 într-un succes răsunător.