Noi imagini cu Galaxy Note 3

Noi imagini cu Galaxy Note 3

Dupa fotografiile din zilele trecute, in care era imaginea terminalului Samsung Galaxy Note 3, despre care se spune ca urmeaza sa fie lansat 20 iunie, alte fotografii, care arata un aparat asemanator, au aparut pe internet.

samsung-galaxy-note-3prototype

Imaginile au fost primite de cei de la GforGames, care sunt de acord ca sunt identice cu cele publicate anterior pe internet. Deci poate fi si o fotografie adevarata, dar poate fi si una trucata, in incercarea de a atrage tot mai multe priviri sau de a face o gluma.

Totusi, daca privim cu imaginea nou publicata, ne sugereaza ca noul Galaxy Note 3 ar putea avea un ecran mai mare decat cel de 5,99 inci, asa cum arata imaginile publicate zilele trecute. Acest fapt este aratat de fotografia in care mai apare si un terminal care seamana cu Sony Xperia Z, care are ecranul cu o diagonala de 5 inci. Diferenta dintre cele doua aparate este mai mare de 2,54 centimetri, deci s-ar putea ca noul Galaxy Note 3 sa aiba un ecran cu o diagonala de peste 6 inci.

Ramane de vazut, mai ales ca nu mai este mult pana la evenimetul de la Londra, de pe 20 iunie, unde se asteapta ca sud-coreenii de la Samsung sa anunte si noul terminal Galaxy Note 3.

Citește și: