Samsung lanseaza primul monitor pentru Windows 8

Samsung lanseaza primul monitor pentru Windows 8

sa profiti de functionalitatea touch din Windows 8 cu noile monitoare seria 7, sensibile la atingere.

samsung announces series 7

Pentru a veni in intampinarea utilizatorilor care au facut trecerea la noul Windows, doua noi monitoare, dintre care unul este sensibil la atingere. Este vorba de Seria 7 Touch SC770 si Seria 7 SC750. Similare din multe puncte de vedere, cea mai mare diferenta dintre cele doua este touchscreen-ul monitorului SC770. In rest, vorbim de un monitor de 24 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 si un unghi de vizibilitate de 178 grade. In cazul in care nu vreti sa-l puneti pe perete, SC770 poate fi utilizat impreuna cu piciorul de suport care-i ofera o rata de inclinare de pana la 60 de grade.

SC750 vine cu o diagonala de 27 inci si nu este sensibil la atingere. Are o rezolutie nativa egala cu 1920 x 1080 si intregul ecran este pivotant la 90 de grade pentru a fi folosit in mod portret sau landscape in functie de preferinte.

Ambele modele vor fi prezente la CES saptamana viitoare si tot atunci vom afla si pretul de vanzare al acestor monitoare. Trebuie retinut ca, din comunicatul companiei, rezulta ca atat SC770 cat si SC750 vor fi disponibile incepand cu primul trimestru al acestui an, preturile sunt momentan necunoscute.

Citește și: