In sfarsit, Galaxy Gear nu mai e limitat doar la Note 3

In sfarsit, Galaxy Gear nu mai e limitat doar la Note 3

Desi nu a avut parte de prea multe laude din partea presei, s-ar putea sa fie privit cu alti ochi datorita compatibilitatii sporite subit.

Lansare-Samsung-Galaxy-Gear-si-Samsung-Galaxy-Note-3

La scurt timp dupa lansare, bijuteria foarte scumpa a celor de la Samsung, cu numele de Galaxy Gear, a avut parte de review-uri mixte, in egala masura de pe urma pretului, dimensiunilor si compatibilitatii. Avand in vedere ca era vorba de un ceas inteligent cu un pret de aproximativ 1300 de lei in tara noastra, nimeni nu putea sa inteleaga de ce il poti folosi doar impreuna cu un smartphone . Pentru simplul fapt ca telefoane precum Galaxy Note 2, Galaxy S4 si Galaxy S3 nu sunt ieftine, era absurd ca sud-coreenii sa te oblige sa faci o noua investitie intr-un nou telefon doar pentru a te juca pe Gear.

Compatibilitatea Galaxy Gear a fost extinsa, a fost comunicat oficial faptul ca posesorii de S4, S3 si Note 2 se pot bucura de aceleasi functii precum cei cu Note 3. Desi ne putem bucura ca procedura nu a durat mult, e un pic frustrant ca doar varfurile de gama recente ale producatorului primesc un update bine meritat. Partea buna e ca in cateva saptamani s-ar materializa si alte cateva pronosticuri si elemente de functionalitate. Tot atunci, telefoane precum Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Mega 5.8 si Mega 6.4 vor putea fi folosite in tandem cu Galaxy Gear. Aceasta lista stufoasa reprezinta un mare pas inainte pentru un dezvoltator care, pana de curand, anunta actualziari de firmware doar la doua-trei telefoane intr-un an.

Daca tineti la detalii tehnice, merita sa aveti in vedere ca intregul discurs despre ce se poate si nu se poate face pe Galaxy Gear tine de lansarea update-ului la Android 4.3 cat mai repede, pe cat mai multe dispzitive. Daca se va intampla acest lucru, nu vor mai exista discrepante majore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: