TRENDnet isi face si el simtita prezenta la CES 2013

TRENDnet isi face si el simtita prezenta la CES 2013

TRENDnet isi face si el simtita prezenta la CES 2013 unde lanseaza cele mai noi produse din portofoliul sau de routere si camere IP.

TEW-812DRUCe poate fi atat de nou la niste routere sau camere IP? Ei bine anul asta vom vedea din ce in ce mai multe dispozitive dual-band din seria 802.11AC, da este vorba de un nou standard de viteza pentru reteaua wireless. In aceasta ordine de idei TRENDnet TEW-812DRU este cel mai nou model al producatorului. Acesta detine specificatii de top ce poate oferi o viteza de pana la 1.3 Gbps, in teorie desigur, interferentele sunt multe, mai ales intr-un bloc de apartamente. Pe de alta parte mai trebuie sa achizitionam separat o placa de retea wireless pe acelasi standard, mai dureaza putin pana cand vor deveni un standard pe laptopurile mainstream.  Pretul specificat pentru aceasta jucarie ce permite desigur inca un transfer simultan de 450 Mbps impreuna cu cel mentionat mai sus este de 230 Dolari.

PTZ TV-IP851WC și PTZ TV-IP851WIC

TRENDnet PTZ TV-IP851WC si TRENDnet PTZ TV-IP851WIC sunt doua camere IP cu functii de zoom si posibilitatea de miscare, al doilea model suportand si filmare pe timp de noapte cu ajutorul LED-urilor infrarosii. Cele doua camere IP sunt concepute in aşa fel incat pot fi instalate intr-o retea personala, in mai putin de 5 minute. Ambele camere au un unghi foarte larg de vizimilitate si posibilitatea conectarii in cloud. Astfel putem inregistra pe diferite medii online sau pe card-uri micro-sd sau stick-uri USB. Camerele au un pret de 200 si respectiv 240 dolari pentru modelul cu filmare pe timp de noapte.

TEW-713RE

TRENDnet TEW-717HRE si TRENDnet TEW-713RE  sunt doua extendere de semnal wireless, pentru zonele mai defavorizate ale casei sau biroului. Ambele modele ofera o criptare avansata si posibilitatea de configurare automata a retelei, imprumutand de la routerul mama toate setarile. Forma este cea a unui adaptor de priza fiind si destul de usor de ascuns. Diferentele dintre ele sunt viteza de conectare, primul model suporta 300 Mbps iar al doilea doar 150 Mbps. Preturile sunt de 60 dolari si respectiv 45 dolari.

 

Citește și: