Samsung Galaxy S4 Active va veni si in varianta mini

Samsung Galaxy S4 Active va veni si in varianta mini

Deoarece se pare ca cei de la Samsung nu au profitat suficient de brandul Galaxy S, in curand vom vedea un derivat din .

samsung Galaxy-S4-Active-mini gt-i8580

Cum se intampla deja de cativa ani, cei de la Samsung profita la maxim de brandul creat in jurul seriei Galaxy S prin intermediul unor produse mult mai slabe, precum Galaxy S3 Mini sau Galaxy S4 Mini, care se vand din inertie in speranta ca au ceva in comun cu fratii mai mari.

Pe aceeasi reteta enuntata mai sus, in curand ne putem astepta la un Galaxy S4 Active in varianta mini, cu numele de cod GT-I8580. Desi la capitolul configuratie cu bonusul ca rezista la apa, puteti sta linistiti ca similaritatile nu se vor extinde si in ceea ce priveste varianta mini.

Gandit probabil pentru segmentul low-end, aparatul nu are nici pe departe niste specificatii in conformitate cu vremurile. Incepand cu display-ul de 4,65 inci cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli este evident ca aceasta nu este o alternativa pentru nici un Galaxy S din ultimii ani. La interior, va folosi pentru procesare o combinatie dintre un Qualcomm Snapdragon 400 dual core tactat la 1,2 GHz si un GPU Adreno 305. In plus, va avea un 1GB de memorie RAM si doua camere, una principala de 5MP si o a doua de 0,3 MP. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.2 Jelly Bean.

Chiar daca la aceasta ora nu avem inca o data de lansare oficiala, avand in vedere ca aparatul a fost deja certificat de doua organizatii importante, Tenaa si Bluetooth SIG, nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva saptamani pana il vom vedea pe piata.

Citește și: