06 iun. 2013 | 12:00

Samsung lanseaza oficial noul Galaxy S4 Active

ACTUALITATE
Samsung lanseaza oficial noul Galaxy S4 Active

Dupa ce in urma cu cateva zile detaliam cum Samsung continua sa mulga cu entuziasm brandul Galaxy S, sud coreenii lanseaza acum .Galaxy S4 Active

Au existat mai multe speculatii in ultimele saptamani legate de o versiune de . Respectiva versiune poarta numele de Galaxy S4 Active si a fost astazi anuntata oficial de cei de la Samsung.

Imaginile cu Galaxy S4 Active au ajuns pe internet incepand de acum cateva saptamani, iar imaginile atasate comunicatului de presa confirma toate elemente de design la care ne asteptam. Noul Active este un gadget potent propulsat de un procesor quad core tactat la 1,9 GHz. Ecranul este acelasi display de 5 inci cu o rezolutie nativa Full HD si o densitate de pixeli de 443 PPI de care ne-am indragostit odata cu lansarea primei versiuni de S4. Pentru ca termenul Active face referire intr-un mod ostentativ la un stil de viata incarcat de aventuri, e o placere sa vezi ca cei de la Samsung nu l-au folosit din greseala in numele acestui nou produs. Construit in conformitate cu standardul IP67 al armatei americane, aparatul rezista cu brio atat la scufundari, cat si la praf. Dotata cu o tehnologie numita Aqua Mode, camera din acest model, in teorie, face o treaba spectaculoasa in captura cadrelor statice si a filmelor Full HD sub apa.

Disponibil in aceleasi culori ambigue precum alte terminale high end ale companiei, Galaxy S4 Active va putea fi achizitionat incepand cu aceasta vara la un pret necunoscut, aproape simultan in SUA si Suedia. Nu este exclus ca dupa cateva saptamani sa ajunga acest smartphone si in restul Europei in nuantele Urban Grey, Dive Blue sau Orange Flare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele