Samsung Galaxy S 4 apare intr-o imagine oficiala [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 4 apare intr-o imagine oficiala [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 4 si-a facut aparitia de data asta intr-o poza postata pe contul oficial de Twitter a Samsung Mobile USA.

Samsung Galaxy S 4

Dupa cum se poate observa cu ochiul liber, Samsung nu este deloc darnic cu detaliile. Practic avem in fotografie mai mult o forma geometrica decat un telefon mobil si abia daca ne incumetam sa afirmam ca avem de-a face cu noul si mult asteptatul Samsung Galaxy S 4. La o prima vedere, printre umbrele groase se contureaza un model nu foarte diferit de Galaxy S III, adica aceeleasi curbe generoase, aceleasi forme cat se poate de rotunjite.

Galaxy S4 vs Galaxy S3

Cei de la gizmag.com au prelucrat putin imaginea si au ajuns la aceeasi concluzie, o asemanare izbitoare cu actualul flagship Samsung. Probabil ca multi dintre fani ar fi dezamagiti de o asemenea decizie, dar pe de alta parte Samsung ar fi trebuit sa investeasca major in dezvoltarea, testarea si fabricarea unei carcase diferite fie ca vorbim de materialele folosite sau de forma aleasa.

Samsung Galaxy S 4 Concept

Probabil ca vor fi cateva diferente in design fata de modelul de anul trecut, dar mai mult ca sigur setul de specificatii va trebui sa impresioneze. Bineinteles ca un impact major l-ar avea si o carcasa premium, confectionata din altceva decat plastic lucios si eventual cu o forma futurista. Indiferent de varianta aleasa de producator, ne vom satisface curiozitatea abia peste doua zile, pe 14 martie, odata cu prezentarea oficiala a noului Samsung Galaxy S 4. Pana atunci va lasam in compania lui Jeremy:

 

Citește și: