Samsung Galaxy S IV se pregateste de prezentarea oficiala [+VIDEO]

Samsung Galaxy S IV se pregateste de prezentarea oficiala [+VIDEO]

Samsung Galaxy S IV se pregateste de marea prezentare oficiala ce urmeaza sa aiba loc pe 14 martie la New York.

Stim cu totii ca Samsung ne pregateste un nou flagship si are de gand sa il anunte luna aceasta in cadrul unui eveniment special, organizat la New York. Intre timp gigantul producator coreean s-a gandit ca ar fi bine sa creeze si mai mult buzz printr-o campanie destul de interesanta. Dupa cum vedeti si in clipul de mai sus, Jeremy este cel desemnat sa pazeasca secretul despre cel mai ravnit smartphone al momentului.

Samsung-Galaxy-S-IV-I9500

La cum arata clipul, tind sa cred ca vor urma si altele in care vom avea ocazia sa asistam la peripetiile pustiului in incercarea sa de a pazi noul Samsung Galaxy S IV de privirile fanilor curiosi. Intre timp pe internet au inceput sa circule si mai multe zvonuri cu privire la ultimul membru al familiei Galaxy. Din informatii neconfirmate oficial aflam ca ar trebui sa ne asteptam la un terminal de 4,99 inci Full HD cu un chipset Exynos Octa 5410 cu al sau procesor de 1,8GHz si GPU PowerVR SGX 544MP, 2GB RAM si bineinteles o camera de cel putin 13 megapixeli. Tot zvonurile vorbesc si despre compatibilitatea LTE a noului Galaxy S IV, care ar urma sa fie disponibila pe toate modelele iesite din fabrica.

Momentan suntem destul de rezervati in a judeca zvonurile, oricat de plauzibile ar parea si asta pentru ca intotdeauna va fi loc pentru surprize, mai ales ca mai sunt 10 zile pana la evenimentul din America. Mai jos aveti o captura a ceea ce ar parea sa fie un rezultat in AnTuTu obtinut de inca nelansatul Galaxy S IV.

Benchmark Samsung Galaxy S IV

 

 

Citește și: