Galaxy S4 in imagini – Asa arata flagship-ul Samsung?!

Galaxy S4 in imagini - Asa arata flagship-ul Samsung?!

Galaxy S4 pare sa isi fi facut aparitia pe un forum din China, cu trei zile inainte de prezentarea oficiala.

Samsung Galaxy S 4 Antutu - Zvon China

Cu doar cateva zile inainte de prezentarea oficiala a noului Samsung Galaxy S4, zvonurile se intetesc mai mult decat oricand. Tot la capitolul zvonuri pot sa intre si imaginile care circula mai nou online si care se presupune ca ar prezenta noul flagship Samsung chiar inainte de lansarea acestuia. Pozele au fost urcate pe un forum al fanilor Samsung din China si prezinta un telefon destul de asemanator cu Galaxy Note 2, dar care are si cateva elemente unice ce l-ar putea recomanda drept succesorul lui Galaxy S III.

Samsung Galaxy S 4 Specificatii  - Zvon China

Sub numele de GT-I9502, telefonul din imagini pare sa fie o varianta special construita pentru operatorul chinez Unicom si confirma in mare parte zvonurile cu privire la specificatiile noului smartphone de top al celor de la Samsung. Asa zisul Galaxy S4 are un display 1080p, ruleaza Android 4.2.1 si vine cu un chipset „Universal5410″(cel mai probabil un Exynos Octa 5410), procesor la 1,8GHz, 2GB RAM si grafica PoverVR SGX 544MP.

Samsung Galaxy S 4 Specificatii - Zvon China

Tot din fotografii se poate observa materialul usor diferit folosit pentru carcasa (o alta textura), dar tot lucios si o forma usor diferita a camerei foto principale. In rest telefonul seamana cu Note 2 si Galaxy S III, un pic cam prea mult daca ar fi sa ma intrebati pe mine. Avand in vedere eforturile depuse de concurenta in ceea ce priveste design-ul carcasei: HTC One, Xperia Z, iPhone 5, este oarecum firesc sa ne asteptam ca si Galaxy S 4 sa ofere ceva mai mult decat acelasi plastic lucios atat de blamat de unii.

Samsung Galaxy S 4 Textura - Zvon China

Pe de alta parte, daca telefonul va reusi sa impresioneze prin performantele sale si prin caracteristicile unice, precum Smart Scroll (activarea scroll-ului in functie de pozitia ochilor) sau Smart Pause (telefonul opreste redarea cand muti privirea in alta parte) are sanse sa convinga fanii seriei si fara artificii de design. Pentru moment informatiile sunt neconfirmate, la fel si aceste imagini care ar putea fi doar o varianta de test, o nascocire a unui fan pasionat sau pur si simplu o alt model de telefon (daca judecam dupa simbolul dual SIM prezent pe ecranul telefonului pozat). Cu toate acestea, peste trei zile vom afla cu totii cum arata de fapt si cat de puternic este noul Galaxy S4 in cadrul evenimentului de lansare organizat la New York.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Zvon Galaxy S 4/”/]

Citește și: